szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Új Apple eszköz vásárlása előtt érdemes átnézni, hogy mennyire támogatja még a cég az adott modellt. Az iOS 6 sok eszközre érkezik, de nem lesz mindegyiken elérhető az összes újítása.

A várhatóan néhány napon belül megjelenő iOS 6 az iPhone-ok közül a 3GS, 4 és 4S modellekkel lesz kompatbilis, az iPod touch modellekből a negyedik generációs kapja meg az új szoftvert, míg az iPadből az eredeti, a kettes és a legújabb tablet is frissíthető lesz az új rendszerverzióra.

 

Hogy mégis érdemesebb legyen újabb készülékekben gondolkodni, illetve más-más erősségű hardverek másra képesek, ezért nem lesz minden iOS 6-os újdonság elérhető a fent felsorolt összes eszközön. A 3D-s nézettel is rendelkező turn-by-turn navigációt például csak az iPhone 4S, iPad 2 és az új iPad tulajdonosai élvezhetik ki. A mobilnetes FaceTime-ot nem használhatják majd az iPhone 3GS modellel rendelkezők.

Az Apple holnap, magyar idő szerint este 7 órakor jelenti be az iPhone 5-öt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Virágok, mécsesek gyűlnek Törőcsik Mari velemi házánál

Virágok, mécsesek gyűlnek Törőcsik Mari velemi házánál

Díjat kapott Horvát Lili filmje Clevelandben is

Díjat kapott Horvát Lili filmje Clevelandben is

Orbán nem a járványt akarja legyőzni, hanem az ellenzékét

Orbán nem a járványt akarja legyőzni, hanem az ellenzékét