szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hír erejét némiképpen gyengíti, hogy a címben szereplő nevet gyakorlatilag bármilyen más névre ki lehetne cserélni. A térképek vitathatatlanul nagyon rosszul sikerültek.

A Google-től való függőséget szeretné minimálisra csökkenteni az Apple, ezért cserélték le az iOS-ben korábban megtalálható, Google Mapset saját térképes megoldásra. Az újdonság viszont lényegében katasztrofálisra sikerült, amelyre rengeteg példát mutat be az Amazing iOS 6 Maps tumblres blog, vagy kifejezetten itthoni érdekesség, hogy Orosháza például eltűnt a térképről.

©
Steve Wozniak valószínűleg ritkán jár Orosházán, de a ZDNet által idézett nyilatkozata szerint elégedetlennek ő is elégedetlen: szívesebben használja androidos készülékeit, mert azokkal "mindig odatalál és jobb adatbázissal dolgoznak". Az Apple társalapítója ugyanakkor túlzónak tartja az iOS-ben lévő térképeket ért kritikákat, úgy gondolja, hogy bár rengeteg kis hiba kiszúrható benne, a való életben azért többnyire használható a szolgáltatás.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mást mond a kormány és mást a kamara arról, hogy kijátszható lesz-e a szigorúbb kata

Mást mond a kormány és mást a kamara arról, hogy kijátszható lesz-e a szigorúbb kata

Így alakítja át a New York-i ingatlanpiacot a koronavírus

Így alakítja át a New York-i ingatlanpiacot a koronavírus

Izgalmas új telefonnal jön ki a Google

Izgalmas új telefonnal jön ki a Google