szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Galaxy S III már önmagában sem olcsó, és önmagában is státustelefon. És ezt még fokozni is lehet, nem is akárhogyan.

A két cseppet sem olcsó rivális, az iPhone 5 és a Galaxy S III vetélkedésétől hangos most a piac. És bár több tesztben is az iPhone 5 bizonyult jobbnak (itt olvashatnak például az ejtéstesztről), azért a Samsungnak sincs nagyon keseregni valója, hiszen az év végéig 30 millió készülék értékesítését tervezi, s ez egyáltalán nem tűnik teljesíthetetlen elvárásnak.

Persze ami népszerű, arra a luxuscikkek gyártói is felfigyelnek, és elkészítik a „felső tízezernek” szóló változatot. Így volt ez a Galaxy S III esetében is, és az Amosu Swarovski kollekció részeként – napvilágot látott a Galaxy S III Swarovski Edition.

©

Mint ahogy arra a nevéből is következtetni lehet, az okostelefont Swarovski gyémántokkal díszítették: 500 kis gyémánt kapott helyet a telefon oldalán, míg a Home gombot 16 kristály rakja ki. A csupán fehér színben megjelenő swarovskis telefonért 2099 fontot (körülbelül 750 ezer forintot) kérnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!