szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A múlt héttől Magyarországon is elérhető Sony Xperia Tablet S cseppálló tulajdonságaival kapcsolatban indított vizsgálatot a Sony, miután felmerült, hogy a kijelző és a hátoldal közötti rés található, amin befolyhat a folyadék.

A probléma nem érinti a készülék normál működését és használatának lehetőségeit, azonban felmerült, hogy a szeptemberben kibocsátott táblagépek közül néhány példány nem felel meg teljes mértékben a magas szintű cseppállóság követelményeinek.

A cseppállóság 10-es IPX skáláján a nyáron bemutatott Xperia Tablet S a magas, 4-es besorolást kapta, mely a gyakorlatban azt jelenti, hogy a táblagépre nyugodtan rá lehet önteni egy üveg vizet, annak semmi baja nem lesz. A cég jelenleg azonosítja az érintett készülékek sorozatszámát, ezután ingyenes átvizsgálási programot indít.

A magyar Xperia Tablet S tulajdonosokat a Sony arra kéri, hogy jelentkezzenek a cég vevőszolgálati elérhetőségein. A Sony közlése szerint az októberben gyártott táblagépek már megfelelnek a magas szintű cseppállóság követelményének.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már készül az új Apple TV, ez valami nagyon új lehet

Már készül az új Apple TV, ez valami nagyon új lehet

Tízezer tesztet oszt szét a diákok és pedagógusok szűrésére a főváros

Tízezer tesztet oszt szét a diákok és pedagógusok szűrésére a főváros

Radar360: Orbán üzen a nyugdíjasoknak, Karácsony meg neki

Radar360: Orbán üzen a nyugdíjasoknak, Karácsony meg neki