szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az nem újdonság, hogy Facebookon néhány órán belül milliók közt terjeszthetünk el egy szövegrészletet, linket, képet vagy videót. Az viszont mindenképpen új, hogy ezt mennyire látványosan lehet ábrázolni.

George Takei színész Hikaru Sulu Csillagflotta-tisztként tűnt fel a Star Trek első sorozatában, valamint hat filmjében is. Ennek is köszönhető, hogy több mint 2,8 millió rajongóval rendelkezik Facebookon. Az ő oldalán közzétett három fényképről készült most videó, egészen pontosan azt a mintát láthatjuk rajta, amit az oldalon publikált kép több tízezer megosztása rajzoltak ki, így terjedtek tehát a képek az 1 milliárd felhasználóval rendelkező közösségi oldalon. A videókon a nemeket két különböző színnel ábrázolták.
©
Az első kép a Marvin the Martian, a második az Ab Fab London, a harmadik pedig a Famous Failures címet kapta. Mivel a videós vizualizációkat csak a Facebook Stories oldalán lehet megnézni, így érdemes máris ide kattintani értük.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!