szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Cora üzleteiből mára eltűntek a régi logók, a felvásárló Auchan szakemberei pedig a weben található corás nyomoktól is igyekeztek megválni.

A cég a cora.hu, a corawebshop.hu, a corawebaruhaz.hu és a coratorokbalint.hu domainnevek azonnali törlése mellett döntött. A törlés alatt álló domainnevek listájáról a domainABC.hu beszámolója szerint kiderül, hogy a négy webcím felmondását szeptember első napjaiban határozták el. A négy internetes azonosítót nem azonos időpontban regisztrálta a hajdani Cora marketinges részlege, ezért biztos, hogy egy soron kívüli törlés következménye a négy domain egyazon napon történő törlése.

A cora.hu domain különleges értékkel bír, hiszen annak látogatottsága a világhálón elhelyezett számos hivatkozási pont miatt annak ellenére nagy, hogy az áruház már Auchan névre hallgat. A domain név 60 nap múlva - azaz december 12-én - ismét szabadon regisztrálhatóvá válik. A webcímre bárki benyújthatja az igényét. Ha bárki kifogást is emel a regisztráció ellen, akkor az igénylőnek mindössze azt kell igazolnia, hogy a nem a Cora által tulajdonolt védjegyek áruosztályában szándékozik a webcímet használni.

A Cora-Auchan integráció múlt héten fejeződött be. Az Immochan, az Auchan cégcsoport ingatlanfejlesztő vállalata a magyarországi Cora hipermarket hálózat integrálásával már 717 bérbe adható üzlethelységgel rendelkezik együttesen 78 303 négyzetméter területen, ezzel az egyik legjelentősebb bevásárlóközpontokat üzemeltető ingatlanfejlesztővé vált az országban

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!