szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Több szolgáltatását is leállítja a következő hetekben a Google. A sokak által használt naptár és a mobilosokat érdeklő Sync is érintett.

Jövő év január 30-a után nem lehet majd új eszközökön aktiválni a Gmailt, a Google Naptárat és a google-s kontaktjainkat Microsoft Exchange rendszeren át szinkronban tartó Google Sync-et. Jó hír, hogy az iOS, Nokia, SyncML, Windows Phone és Windows Mobile rendszereken használható funkciót jelenleg alkalmazók egyelőre védve vannak, számukra ugyanis továbbra is megmarad a szolgáltatás. (Persze csak akkor, ha nem jön közbe egy kóbor világvége.)

Szintén kikapcsolnak néhány, a Google Calendarhoz köthető funkciót, melyek közül itthon a Modulok hozzáadása URL-címük alapján elérhető, de valószínűleg ennek elvesztése nem okoz majd sokaknak problémát.

Január 14-én leáll majd a fejlesztők számára érdekes Issue Tracker Data API, június 7-én pedig az itthon nem túl érdekes Punchd alkalmazás.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A kormány kiemelt beruházássá tette a volt MSZMP-pártüdülő megújítását

A kormány kiemelt beruházássá tette a volt MSZMP-pártüdülő megújítását

Mutatunk öt számot, amelyekkel ön is milliókat nyerhetett

Mutatunk öt számot, amelyekkel ön is milliókat nyerhetett

Egyre terjed a szilárd sampon – ami nem összekeverendő a száraz samponnal

Egyre terjed a szilárd sampon – ami nem összekeverendő a száraz samponnal