szerző:
hvg.hu

A legújabb információk szerint az eddiginél fejlettebb multitasking lehetőség is várja majd a Microsoft új Xbox konzoljának felhasználóit.

A Kotaku értesülése szerint a Durango aka Xbox 720 képes lesz majd egyszerre több játék és szolgáltatás futtatására, melyek közt egyszerűen és fennakadásmentesen lehet majd váltogatni. A játékos szaklap azt is tudni véli, hogy az új géppel érkezik majd a mozgásérzékelős Kinect szenzor új verziója, ami annyira fontos lesz, hogy anélkül nem is működik majd a konzol; valamint azt is állítják, hogy az Xbox 720 új kontrollert kap.

Korábbi iparági pletykák szerint a Microsoft újdonságán nem lehet majd használt játékokkal - azaz a barátok által áthozottakkal sem - játszani, egy játékot egyetlen Xbox-hoz lehet majd társítani.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!