szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Időnként problémát jelenthet, ha meglehetősen sok, esetenként hasznavehetetlen program foglalja a helyet gépünkön. Megmutatjuk, hogyan szűrhetjük ki közülük azokat, amelyeket kár volna törölni.

Töröljem, ne töröljem? Egyáltalán, jó valamire ez a korábban telepített program? Mindennapos kérdések, amelyekre egy ügyes, ingyenes program segít megadni a választ.

A Should I Remove It? programot innen tölthetjük le, és az exe fájlra kattintva telepíthetjük. Az indulása után felméri a gépünkre telepített programokat, majd kilistázza őket. A listában azt is láthatjuk, hogy értékelte az internetes közönség az adott szoftvereket, és milyen százalékban törölték azokat. Ha valamelyik programnál azt látjuk, sokaknak nem tetszett, elgondolkozhatunk azon, hogy akkor van-e még értelme a számítógépünkön tartani.

Ha ezután úgy döntünk, likvidálunk egy programot, akkor kattintsunk rá, de mielőtt még bármit tennénk vele, azért a What is it? gombra klikkelve olvassuk el, mire jó, mit tud a szóban forgó szoftver, hogy tényleg biztosak lehessünk döntésünk helyességében.

Ha ezután is úgy gondoljuk, hogy kukába a programmal, akkor kattintsunk az Uninstall gombra, és a Should I Remove It? máris elvégzi helyettünk a piszkos munkát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Révész: A könyvpusztítás joga és haszna

Révész: A könyvpusztítás joga és haszna

Ők állnak a sárga maszkok mögött: bemutatjuk az SZFE őreit

Ők állnak a sárga maszkok mögött: bemutatjuk az SZFE őreit

Százötven dollárt fizetett, majd megskalpolta a párduc

Százötven dollárt fizetett, majd megskalpolta a párduc