szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A legnépszerűbb e-mail szolgáltatás használói az eddigi 10 helyett mostantól akár 15 GB ingyenes hellyel gazdálkodhatnak.

Összevonta szolgáltatásaihoz kapcsolódó ingyenes tárhelyeit a Google, ez pedig a legtöbb felhasználó számára többgigányi pozitív hozadékkal jár.

Idáig ugyanis a legtöbbek által használt Gmailen 10 GB hely állt rendelkezésre, a jóval kevésbé ismert Google Drive-on és a Google+ fényképeire pedig további 5 giga. Most azonban összevonták a tárhelyeket, így a három szolgáltatásra együtt jár a 15 GB, ami a csak/főleg a Gmailt használók számára – és ők vannak a legtöbben – 5 GB-nyi tárhelynövekedést jelent.

Szintén jó hír ez azoknak, akik a Gmailben alig foglalnak el helyet, viszont a Drive szolgáltatásra szeretnének több nagy fájlt is feltölteni. (Hogy miért érheti meg Dropboxról Google Drive-ra váltani, arról itt olvashat egy összehasonlító cikket.)

A Google a következő pár hétben fokozatosan kapcsolja be az újítást a felhasználóknál. A bevezetés után is lesz lehetőség az ingyenes tárhely bővítésére, 25 GB havi 2,49 dollárba, 100 GB havi 4,99 dollárba, 200 GB pedig havi 9,99 dollárba kerül.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Digi szerint ellehetetlenítik indulásukat az új frekvenciapályázaton

A Digi szerint ellehetetlenítik indulásukat az új frekvenciapályázaton

Belga vagy szerb ellenfele lehet a Fehérvárnak az Európa-ligában

Belga vagy szerb ellenfele lehet a Fehérvárnak az Európa-ligában

Mészáros Lőrinc: Gyurcsány és Medgyessy ledarálta a magyar építőipart

Mészáros Lőrinc: Gyurcsány és Medgyessy ledarálta a magyar építőipart