szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hét legfontosabb eseménye kétségtelenül a Google konferenciája volt, ahol az Androidtól a Google Maps-ig sok termékükhöz és szolgáltatásokhoz jelentettek be újításokat. A Facebook sem maradt újítás nélkül a héten: mindenkinél bevezették az új profiloldalt.

Google: minden megújul

A Google idei I/O fejlesztői konferenciáján három óra alatt annyi mindent jelentett be, amennyit más cégek egy teljes év alatt nem szoktak. Újdonságok érkeztek az Androidba, a Google+-ba, Google Maps-be, a keresésbe.

Ezt a mobilt akarják a legtöbben

A Samsung Galaxy S4 alig néhány napja teljesítette a 6 milliós eladási számot - és alig néhány nap múlva fogja a 10 milliósat.

Rejtőzzön el a neten, böngésszen anonim módon

Nem kell feltétlenül rossz szándékra gondolni, ha valaki anonim módon szeretne böngészni a neten, hiszen internetes identitása védelmével magát és a számítógépét is óvja.

Jó hír mindenkinek, aki Gmailt használ

A legnépszerűbb e-mail szolgáltatás használói az eddigi 10 helyett mostantól akár 15 GB ingyenes hellyel gazdálkodhatnak.

Mindenkinél megújult a Facebook

Többeknek már hetekkel, hónapokkal ezelőtt bekapcsolta az új profiloldalakat a Facebook, de az elmúlt órákban a magyarországi felhasználók mindegyikénél aktiválták az újradolgozott adatlapot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Gázpisztollyal lövöldöztek Kispesten

Gázpisztollyal lövöldöztek Kispesten

22 év börtönt kapott a teherautós, aki halálra gázolt négy rendőrt Ausztráliában

22 év börtönt kapott a teherautós, aki halálra gázolt négy rendőrt Ausztráliában

9/11 huszadik évfordulójáig vonulna ki Afganisztánból az USA

9/11 huszadik évfordulójáig vonulna ki Afganisztánból az USA