szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A közösségi média sok dologra használható – hamarosan kiderül, hogy lopott autó megtalálásában mennyire segíthet egy social webes kampány.

4F, azaz Fotózz fekete Ford Fiestát néven indított kedd délben egy facebookos oldalt egy magyar pár. (Köszönjük az infót, Máté!) A leírásban úgy fogalmaznak: "Ellopták az autónkat, ezért egy játékot hirdetünk. A szabály egyszerű: fotókat várunk, amiken egy-egy fekete Ford Fiestát örökítetek meg. Részletes szabályok mellékelve."

©

Az ellopott autó eredeti tulajdonosai nemcsak annak adnak jutalmat, aki végül az ő autójukat fotózza le, hanem azt is díjazzák, aki a legtöbb fotót beküldi nekik. A különös facebookos játék (ami egyúttal közösségi webes kísérlet) részletes szabálya itt található.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egyre többen kapnak átlag feletti nyugdíjat

Egyre többen kapnak átlag feletti nyugdíjat

A Sinopharm vakcináját 60 éven aluliaknak adják Kínában

A Sinopharm vakcináját 60 éven aluliaknak adják Kínában

Meghalt a gyilkosságért elítélt zeneipari nagyágyú, Phil Spector

Meghalt a gyilkosságért elítélt zeneipari nagyágyú, Phil Spector