szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Magyar idő szerint este 7-kor kezdődik az Apple WWDC fejlesztői konferenciájának nyitóeseménye, melyen a várakozások szerint több fontos dolgot is bejelent a cég.

Tavaly ősz óta – egy 128 gigás iPad modellen kívül – semmi újdonságot nem jelentett be az Apple, így a ma kezdődő WWDC konferencia nyitónapja előtt a szokásosnál is nagyobb a várakozás. Az iOS 7-et már egészen biztos, hogy bemutatják, de várhatók új MacBook Air gépek is, és sokan meglepetésben is reménykednek.

Az eseményt az Apple élő videostreamben közvetíti, de a hivatalos csatornán csak az követheti, aki rendelkezik valamilyen Apple eszközzel.

Legegyszerűbb dolga az Apple TV tulajdonosoknak van, nekik ugyanis a nyitóképernyőn jelenik majd meg automatikusan a vonatkozó csatorna. A többieknek a WWDC 2013 videós közvetítésének oldalára kell látogatniuk. Az oldalon csak azok láthatják majd a videót, akik iOS 4.2 vagy újabb operációs rendszert futtató iPhone/iPad/iPod touch, illetve OS X 10.6 vagy újabb szoftververziós Mac géppel rendelkeznek, és a Safari böngészőből nyitják meg a lapot.

A konferencia nyitóeseménye magyar kommentárral bármilyen Ustream-képes eszközről követhető a videós oldal wwdchu csatornáján.

Az este 7-kor kezdődő eseményről – melyre Steve Wozniak már megérkezett – nagyjából este fél 9 körül jelentkezünk beszámolóval.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Űrkompszerű kisbuszt dob piacra Európában a Hyundai

Űrkompszerű kisbuszt dob piacra Európában a Hyundai

A 16-18 év közötti, cisztás fibrózisban szenvedő gyerekek oltása kezdődött meg

A 16-18 év közötti, cisztás fibrózisban szenvedő gyerekek oltása kezdődött meg

Egy japán kormánypárti politikus szerint még akár le is fújhatják az olimpiát

Egy japán kormánypárti politikus szerint még akár le is fújhatják az olimpiát