Tetszett a cikk?

Felvásárlási ajánlatot tett a legnagyobb német kábelszolgáltatóra a Liberty Global, mely több országban, így egyebek mellett Magyarországon is üzemeltet kábeles telefon, tévé és internetszolgáltatást - írja a HWSW. Ha az üzlet létrejön, a két legnagyobb piaci szereplő egy kézben lehet Németországban.

Felvásárolná Németország legnagyobb kábelszolgáltatóját a Liberty Global csoport, mely az utóbbi időben a régió más országaiban is erősítette pozícióit - írja a HWSW. Az oldal szerint a cég hivatalosan meg nem erősített információk szerint vételi ajánlatot tett a Kabel Deutschlandra, ugyanarra a kábeles cégre, melyre a Vodafone helyi leányvállalata is szemet vetett.

A Liberty Global - egyebek mellett a magyar UPC-nek is tulajdonosa - 7,5 milliárd eurós összeget fizetni a kábelcégért, ráadásul a vállalatnak már így is vannak érdekeltségei a német piacon. Egy esetleges fúzióval messze a legnagyobb német kábelszolgáltató jöhetne létre.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mely fajokat kell száműzni Európából? Elkészült a lista

Mely fajokat kell száműzni Európából? Elkészült a lista

L.Stipkovits Erika: Így lehetünk boldogok a kamasszal

L.Stipkovits Erika: Így lehetünk boldogok a kamasszal

Kigyógyult a koronavírusból Böjte Csaba

Kigyógyult a koronavírusból Böjte Csaba