szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Néhány hét óta már iPhone-on és ipaden is ingyen játszható a PoPCap Gamea népszerű játéka, a Plants vs. Zombies 2. Egy előzetes videó érdekes fordulatot sejttet a történetben.

Egyértelmű siker a PopCap Games zombis-növényes, már mobilon is játszható játéka: az EA (a PopCap Games tulajdonosa) legsikeresebb játékává avanzsált appot több mint 16 milliószor töltötték le megjelenésének első 5 napja alatt, és ezzel az App Store számára is egyfajta rekord lett (azóta pedig már jóval túlhaladta a 25 milliós letöltést.

A fejlesztők azonban nem pihennek, és igazuk is van, azon melegében kell egy ekkora sikert meglovagolni. Egy, a YouTube-ra felkerült teaser (előzetes) videó érdekes frissítést sejttet, úgy tűnik, egészen érdekes irányba bővül a játék.

Először csak egy magányos zombiszerű alakot látunk az ellenség (növények) gyűrűjében, azonban ahogy tágul a perspektíva, úgy kerülnek elő a földönkívüli életre utaló gabonakörök, hogy azután végül kirajzolódjék egy földönkívüli lény arca.

Vajon tényleg ilyen formában bővül a Plants vs. Zombies? Izgatottan várjuk a folytatást.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!