szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Akarjuk, nem akarjuk, meg kell barátkoznunk a Windows 8-cal, hiszen ha előretelepített Windows rendszerrel vásárolunk új számítógépet, akkor az már csak a 8-as lehet. Akkor pedig miért ne ismernénk meg közelebbről is a még jobb 8-ast, azaz a Windows 8.1-et?

Pár napja már letölthető az „új Windows”, azaz a Windows 8 első nagyobb, Windows 8.1 névvel illetett rendszerfrissítése. A legfontosabb jellemzőiről már mutattunk egy videót, és nagyon úgy tűnik, hogy a Microsoft marketingtarsolyában is jó pár filmecske lapul, amellyel kedvet teremtenének a frissítéshez.

A redmondi cég két legutóbbi videója is arra fókuszál, hogy megmutassa, mi minden hozható ki a rendszerből és a kapcsolódó hardverekből. Az első filmecskén az látható, mi minden tehető és érhető el a Windows 8.1-gyel és egy érintőképernyővel, míg a második videó különféle hardvereszközökön (tablet, notebook, telefon) érzékelteti mindezt, utalva arra, itt már többről van szó egy rendszerfrissítésnél, ez már maga a teljes Windows 8.1-es univerzum.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hétfőtől ismét lehet menni gyógykezelésre négy budapesti fürdőbe

Hétfőtől ismét lehet menni gyógykezelésre négy budapesti fürdőbe

6 milliárd forintos kárt okozott egy számlagyárat működtető bűnbanda

6 milliárd forintos kárt okozott egy számlagyárat működtető bűnbanda

Dárdai Pál és egyik segítője is koronavírusos

Dárdai Pál és egyik segítője is koronavírusos