Tetszett a cikk?

Logitech bemutatta legújabb vezeték nélküli egerét, amely formájának köszönhetően kényelmes használatot biztosít akár jobb, akár balkezesek vagyunk, akár új begyeinkkel, akár tenyerünkkel irányítjuk az egeret.

A Logitech Wireless Mouse M560 görgője alatt egy Windows 8 menü gomb rejlik, amely egyetlen gombnyomásra elérhetővé teszi a leggyakrabban használt funkciókat, így az Apps Switch és a Charms Bar parancsokat is. Két ráadás hüvelykujjas gombja lehetővé teszi az azonnali átváltást a hagyományos Windows asztal és alkalmazások, továbbá az új, teljes képernyős Windows 8 interfész között. A két gomb funkciója ugyanakkor teljességgel testre is szabható.

A nagysebességű görgetőkerék választási lehetőséget biztosít gyorsaság és precízió között. Szabadon forgó üzemmódban könnyedén átlapozhatjuk vele még a leghosszabb dokumentumokat, weboldalakat, illetve hírösszefoglalókat is, míg a click-to-click üzemmód a táblázatok, fényképalbumok és lejátszási listák tallózása során garantálja a pontosságot.

A Logitech Wireless Mouse M560-et napokon belül itthon is piacra dobja a gyártó.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!