szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Windows 8.1 nyáron kiadott előzetes verzióját még két hétig lehet használni, utána deaktiválja magát az operációs rendszer.

A Microsoft jó szokása szerint hónapokkal a végleges verzió piacra dobása előtt, még júniusban ingyenesen letölthetővé tette a legújabb Windows-verzió preview (előzetes) kiadását. Októberben aztán megjelent a végleges Windows 8.1, így az ingyenes próbaverzió érvényességi ideje hamarosan, január 15-én lejár.

A frissítési folyamat attól függően változó lehet, hogy a Windows 8.1 preview-t megelőzően milyen rendszer futott a számítógépen – írja a HWSW. Akik a Windows 8-at cserélték le a preview változatra, azok díjmentesen szerezhetik be a teljes értékű Windows 8.1-rendszert a Microsoft online Áruházából. A Windows 7-ről érkezőknek elég letölteniük a Windows 8.1 frissítési segédet a Microsoft oldaláról, amely végigvezeti őket a megfelelő lépéseken. Akik pedig eddig kitartottak a Windows XP vagy a Vista rendszerek mellett azoknak először azt kell újratelepíteni az eredeti lemez segítségével, majd telepítő dvd-ről installálhatják a Windows 8.1-et.

A Windows 8.1 ára megegyezik a nyolcas főverzió ellenértékével: a Windows 8.1 OEM verzió ára 29 900 forint, míg a dobozos verzió 39 999 forintba kerül.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Sinovac vakcinája csak 50,7 százalékban véd a brazil vírusvariáns ellen

A Sinovac vakcinája csak 50,7 százalékban véd a brazil vírusvariáns ellen

Roma főszerepekbe roma színészeket – ezen is dolgozik egy speciális ügynökség

Roma főszerepekbe roma színészeket – ezen is dolgozik egy speciális ügynökség

Kétszáz méteres sor áll oltásért a Városmajor utcában

Kétszáz méteres sor áll oltásért a Városmajor utcában