szerző:
hvg.hu

A Reszkessetek betörők csak ma ingyenesen tölthető le az iTunes-ból. Csak egy regisztráció kell hozzá, és már jön is le a karácsonyi kultfilm. Magyarul.

“Mottónk, miszerint az életben két dolog biztos: a halál és a Reszkessetek, betörők! karácsonykor, megdőlni látszik” – olvasható a film karácsonyi vetítésének hiánya apropóján indult, pár nap alatt négyezer rajongót összegyűjtő facebookos oldalon. Bár a filmet az egyik helyi televízió, a békéscsabai Csaba TV levetítette 24-én, értelemszerűen ez keveseknek hozott megváltást.

©

Most viszont mindenki ingyen megszerezheti magának: az iTunes-ból egyébként 15 dollárért megvásárolható filmet az Apple beválogatta hagyományos karácsonyi akciósorozatába. A letöltéshez nincs szükség semmilyen Apple eszközre, elég csak letölteni a számítógépre a Windowsra is létező iTunes médialejátszót, majd regisztrálni egy Apple ID-t.

Ezután a webről elérhető adatlapon a View in iTunes gombra kattintva indítható a letöltés. Az 1 óra 42 perces, magyar szinkronnal vagy felirattal is nézhető film 1,63 GB-os normál, illetve 4,57 GB helyet foglaló Full HD minőségben is elérhető.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!