szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár a nyomtatott újságok nem tudnak versenyezni a digitális technológia kínálta interaktivitással, a Wired magazin januári számának Motorola hirdetését sok weboldal megirigyelhetné.

Egy valóban különleges, az offline világban egyedülálló hirdetésnek ad helyet a Wired magazin amerikai kiadásának januári száma. A Moto X-et reklámozó oldal ezúttal olyan, amilyet nemigen láthattunk még nyomtatott magazinban.

A hirdetés lényege, hogy több színben is megnézhetjük a Moto X-et, kiválasztva, nekünk milyen ruhában tetszene a legjobban. Egyszerűen meg kell nyomni a telefon alatt lévő kis körök valamelyikét, és a készülék máris annak megfelelően változtatja meg a színét – és mindez egy kinyomtatott újságban történik.

A különleges magazin 150 ezer példányban jelenik meg New Yorkban és Chicagóban, és talán hamarosan az eBayen is elérhető lesz, persze hogy milyen áron, abba jobb nem belegondolni.

Ilyen lesz vajon a jövő hirdetése a papír alapú magazinokban? Ezt valószínűleg a reklám fogadtatása dönti majd el, minthogy egyáltalán nem egyszerű és olcsó egy ilyesfajta hirdetést megvalósítani, pláne nem nagy példányszámban. Mindenesetre egy érdekes kísérlete annak, hogyan közeledhet az offline világ az online felé.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Támadásról írt az államtitkár, amikor arról kérdezték, vettünk-e kényszermunkában gyártott maszkokat

Támadásról írt az államtitkár, amikor arról kérdezték, vettünk-e kényszermunkában gyártott maszkokat

Amerikába is elviszik az Eurovíziós Dalfesztivált

Amerikába is elviszik az Eurovíziós Dalfesztivált

VOSZ: A kata szigorítása erősíti a válságot

VOSZ: A kata szigorítása erősíti a válságot