szerző:
hvg.hu

Az egy hónapja már Magyarországon is elérhető streaming alapú zenehallgató szolgáltatás, a Spotify egy fontos funkciójával kapcsolatban most már az ingyenes felhasználók is teljes szabadságot élvezhetnek.

Az App Store hazai TOP 50 listájának büszke tagja a Spotify alkalmazása, ez is jele annak, hogy a Magyarországon egy hónapja elérhető streaming alapú zenehallgató szolgáltatás nálunk is sikert aratott. Az ingyenes verzió nem ad teljes szabadságot a használatban, mint a fizetős, de most van egy örömhírünk az iPhone-on és iPad-en zenét hallgatók számára: ha frissítik az alkalmazást, akkor már bármilyen zenei listán kihasználhatják a véletlenszerű lejátszás opciót.

Eddig csak akkor lehetett ezt megtenni, ha legalább 20 számot tartalmazott egy lista és azok legalább három albumból származtak. Most már bármilyen összeállításnál, így például saját kedvenceinknél vagy akár egy adott albumnál is lehet élni a véletlenszerű lejátszás lehetőségével, és a fejlesztők korábbi ígérete alapján ez hamarosan az androidos felhasználók számára is így lesz.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!