szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A gyerekek virtuálisan is átélhetik a játék autópálya izgalmait, az apukák pedig nosztalgiázhatnak ezzel az alkalmazással.

Férfi olvasóink közül valószínűleg mindenki épített gyerekkorában valamilyen autópályát, akár néhány építőkocka és egy játékautó segítségével, de bizonyára sokan játszhattak elektromos, miniatűr autópályán is. Éppen ezért gondljuk,hogy az App Store-ból 0,89 euróért letölthető Rail Racing nem csak a gyerekek tetszését nyeri el, hanem az apukák is nosztalgiázhatnak vele.

A mobiljáték pont a gyerekek egyik kedvenc időtöltését idézi: a lakásban felépített pályák és autók irányítását. Virtuális gyerekszobában, konyhában, garázsban és más helyiségekben elhelyezett autóályákat kínál az app, összesen ötvenet, amelyen tizenhat különböző kisautót irányíthatunk - az összes járgány eléréséhez versenyeket kell nyernünk. A cél a többi autó megelőzése, amelyeket kilökhetünk a pályáról, de a kanyarokban óvatosan kell bánni a sajátunkkal, hiszen ha túl gyorsan megyünk, kirepülhetünk a sínről, emellett különböző akadályokat, például mágneseket kell kikerülni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Darknetről, bitcoinnal vette az eladásra szánt drogot, de így is lebukott

Darknetről, bitcoinnal vette az eladásra szánt drogot, de így is lebukott

Hatvan napra bezáratta a Központot a rendőrség

Hatvan napra bezáratta a Központot a rendőrség

Megkérdezte, miért tartóztatják le a tüntetőt, az orosz rendőr hasbarúgással válaszolt

Megkérdezte, miért tartóztatják le a tüntetőt, az orosz rendőr hasbarúgással válaszolt