szerző:
hvg.hu

A Fuzel már eddig is az egyik legnépszerűbb fotókollázs készítő alkalmazás volt az iPhone és iPad-tulajdonosok körében, de a fejlesztők rátettek egy lapáttal: most már animációs kollázsokat is lehet készíteni az appal.

Emlékeznek még a Facebook-videó őrületre? Tulajdonképp akkor animált fotókat láttunk személyes videónkon, így nem biztos, hogy véletlen időzítés az App Store-ból ingyenesen letölthető Fuzel fejlesztése. Az eddig is nagyon népszerűő alkalmazással most már mi is készíthetünk olyan fotókollázsokat, amelyek animált videóként is megjelennek, mint itt.

Ahogy hallható, zenét is lehet választani a videóhoz, a végén bemutatott és sima képként is letölthető fotókollázst pedig több száz sablon segítségével alakíthatjuk ízlésünk szerint, miután kiválasztottuk a bemásolni kívánt képeket telefonunk galériájából. Matricálkkal, effektekkel, keretekkel, feliratok elhelyezésével és megannyi mintával is fel lehet trbózni a kollázst, amit minden népszerű közösségi és képmegosztó oldalra feltehetünk egyetlen érintéssel.

A videók vágására is van lehetőségünk, talán ekkor jön a legjobbkor, hogy a szerkesztés összes fázisát meg lehet nézni és utólag is bármit vissza lehet vonni. A videó hosszát is előre meghatározhatjuk, ha pedig Instagramon is meg akarjuk osztani, ne feledjük, hogy maximum 15 másodperces lehet.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A rendőrség azonosította a máltai újságíró-gyilkosság értelmi szerzőit

A rendőrség azonosította a máltai újságíró-gyilkosság értelmi szerzőit

Ma mindenhová megérkezhet az első hó

Ma mindenhová megérkezhet az első hó

Sok volt a jóból: amikor már annyit járt az ember a Holdra, hogy meg is unta

Sok volt a jóból: amikor már annyit járt az ember a Holdra, hogy meg is unta

CIA: A szaúdi trónörökös ölethette meg az újságírót

CIA: A szaúdi trónörökös ölethette meg az újságírót

Elhunyt Princz Gábor

Elhunyt Princz Gábor

Csúnyán megleckéztette Belgiumot a svájci válogatott

Csúnyán megleckéztette Belgiumot a svájci válogatott