szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy ügyes szolgáltatást igénybe véve saját weboldalt készíthetünk érdekesnek ítélt tartalmakból.

Itt az idő, hogy megmutassuk, milyen weboldalt tudunk összeállítani a számunkra érdekes webtartalmakból, például – minthogy most mindenkit az országgyűlési választások tartanak lázban – az ezzel kapcsolatos anyagokból. Mindehhez csupán egy rövid regisztrációra lesz szükségünk a béta állapotú netboard.me oldalon, és már hozzá is láthatunk weboldalunk készítéséhez.

Kezdetben egy üres lapot látunk, amelyhez hátteret adhatunk a Netboard/Skin opció segítségével. A Properties menüpontnál adhatunk nevet az oldalunknak, illetve beállíthatjuk, hogy publikus legyen-e a végeredmény.

Ezután, az Edit menüre kattintva, kétféleképpen járhatunk el. Egy-egy érdekesebb cikk URL-jének megadása, valamint a Post-ra kattintás után a cikk, hasábban elhelyezve, megjelenik az oldalon. Az Add Column opcióval több cikknek is kijelölhetjük a helyét, míg a Textre kattintva, akár a szövegbe is belenyúlhatunk. A hasábokban elhelyezett cikkek méretét változtathatjuk (zöld nyíl jobb oldalon), sőt a cikkek sorrendjét is megváltoztathatjuk.

Persze nem kell feltétlenül a netről szedni a tartalmat, ugyanis saját képeket, dokumentumokat, pdf-eket is feltölthetünk.

A Save gombra kattintva menthetjük el az oldalunkat, illetve még azt is megadhatjuk, pontosan kik érhetik el és kik azok, akik akár változtathatnak is rajta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Diákújságnál razziázott, fiatalokat vett őrizetbe az orosz rendőrség

Diákújságnál razziázott, fiatalokat vett őrizetbe az orosz rendőrség

Már a 16-18 éves krónikus betegeket is beoltják a Heim Pál kórházban az egyik orvos szerint

Már a 16-18 éves krónikus betegeket is beoltják a Heim Pál kórházban az egyik orvos szerint

Maruzsa: Nem lesz kötelező a gyerekeket visszavinni az óvodába és az iskolába

Maruzsa: Nem lesz kötelező a gyerekeket visszavinni az óvodába és az iskolába