szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy olyan ingyenes alkalmazást mutatunk be, amellyel a szerelmespárok kizárólag egymásnak tudnak különleges üzeneteket küldeni iPhone-on és iPaden.

A szerelmesek szeretik egymást különleges üzenetekkel meglepni, nekik kifejezetten ajánljuk az iPhone-ra és iPadre ingyenesen letölthető You&Me alkalmazást, Segítségével minden lehetséges formában lehet üzenetet küldeni, ráadásul ez egy intim szféra is lehet, hiszen a párok csak egymásnak tudnak üzenni vele.

A hagyományos szöveges üzenet mellett fotót, videót és hangfelvételt is lehet küldeni, de ezeket különlegessé is lehet tenni. A fotókat filterekkel, matricákkal, feliratokkal és keretekkel lehet feldobni, míg a rövid videóknál be lehet állítani, hogy újra és újra lejátszódjanak elejétől a végéig, amíg be nem zárja a címzett.

A szerelmesek kedvenc funkciója várhatóan a "Halfsie lesz, melynek az a lényege, hogy a képkeret egyik felére lehet készíteni egy fotót, ezt elküldeni, amit a küldő párja kiegészíthet egy másik képpel, így lesz teljes az üzenet. A képeket, videókat és szövegeket egy idővonalon lehet áttekinteni, hogy minden élmény újra átélhető legyen.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fülke: "Még léphet szintet a kampány durvasága"

Fülke: "Még léphet szintet a kampány durvasága"

Kicsit hibrid, nagyon sportkupé: teszten a BMW M440i

Kicsit hibrid, nagyon sportkupé: teszten a BMW M440i

A Halálos iramban rendezőjét is szexuális zaklatással vádolta meg Asia Argento

A Halálos iramban rendezőjét is szexuális zaklatással vádolta meg Asia Argento