szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az iPhone-ra és iPadre letölthető legnépszerűbb DJ-alkalmazás, a djay 2, valamint a Spotify együttműködésének köszönhetően a streaming szolgáltatás összes zenéjét fel lehet használni a mixek összeállításához.

Ahhoz, hogy egy jó minőségű mixet készítsünk, a két legfontosabb dolog a remek zenei alapanyag és a megfelelő technikai lehetőségek. Utóbbit iPhone-okon és iPadeken a djay 2 biztosítja sokak számára, hiszen ez a legnépszerűbb DJ-alkalmazás az App Store-ban, a zenét pedig mostantól a Spotify is adhatja, ha úgy akarjuk. A két szolgáltatás együttműködésének köszönhetően a hazánkban decemberben debütáló Spotify összes zenéjét, körülbelül 20 millió számot lehet felhasználni a DJ-alkalmazással.

A streaming alapú szolgáltatást ingyenesen használók is élvezhetik az együttműködés előnyét, de ha a djay 2 minden funkcióját ki szeretnénk használni, akkor Premium előfizetésre van szükség a Spotify-nál, amiért már 10 millióan nem sajnálnak kiadni havonta 5 dollárnak (kb.1100 forint) megfelelő összeget. Nyilvánvaló, hogy a djay 2 használata tableten esik igazán kézre, de ha van iPhone-unk, akkor érdemes először a telefonos appot letölteni, hiszen ingyenes, ha pedig a kipróbálás után kedvet kaptunk hozzá, akkor iPadre 4,99 euróért letölthetjük.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elkészült a törvényjavaslat: adótartozást is behajthatna a börtönkártérítésekből az állam

Elkészült a törvényjavaslat: adótartozást is behajthatna a börtönkártérítésekből az állam

Marabu Féknyúz: Titkos infók

Marabu Féknyúz: Titkos infók

Durván megdrágul a veszprémi tömegközlekedés

Durván megdrágul a veszprémi tömegközlekedés