szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mérföldkőhöz érkezett a nemrég 900 millió dollár ellenében tulajdonost cserélő VoIP telefonálós szolgáltatás, a Viber.

A Viber korábban mindig csak regisztrált felhasználóiról adott számot, de azt sosem tette közzé, hogy a regisztráltak közül mennyien használják valójában az ingyen telefonálásra és üzenetküldésre is alkalmas szolgáltatást. Most megtört a jég: a Viberre 350 millió eszközzel regisztráltak, az aktív felhasználók számra pedig átlépte a 100 milliós lélektani határt.

A kezdetben csak iOS-re és Androidra elérhető Viber mostanra minden valamirevaló platformon elérhető: mobilok mellett már számítógépekről is használható, illetve nem csak Viber-felhasználókat, hanem külső telefonszámokat is lehet hívni a szolgáltatásból.

A Vibert a japán Rakuten vásárolta fel nemrég, 900 millió dollárért.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Örömlányok tüntetnek Németországban a koronavírus-korlátozások ellen

Örömlányok tüntetnek Németországban a koronavírus-korlátozások ellen

Olyasmi történhet Fehéroroszországban, amire még sohasem volt példa

Olyasmi történhet Fehéroroszországban, amire még sohasem volt példa

Melegjogi aktivistákat tartóztattak le Varsóban

Melegjogi aktivistákat tartóztattak le Varsóban