szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Androidra letölthető Notification Toggle mindenki életét megkönnyíti, ugyanis a beállítási lehetőségeket egy helyre pakolja és személyre szabhatóvá teszi, ráadásul ingyenes is.

"Alapból az Androidon kellene lennie" - így szól az egyik komment a Google Play-en a mobilokra és tabletekre ingyen letölthető Notification Toggle alkalmazás oldalán, és nem is tutdunk vitatkozni a véleménnyel. Az app lényege, hogy minden beállítási lehetőséget az értesítések helye fölé tehetünk, ráadásul személyre is szabhatjuk a kinézetét a beálítási sávnak.

Az app érzékeli, hogy a telefonon milyen beállítási lehetőségek vannak, azok listájában pedig ki kell választani, hogy melyeket akarjuk egy érintéssel ki és bekapcsolni. Emellett az ikonok stílusát és színét is kiválaszthatjuk, valamint az értesítések betűtípusát is megváltoztathatjuk (erre a Samsung mobilok esetében nincs lehetőség), a letöltéshez pedig egyedi ikonokat is rendelhetünk. A beállítási lehetőségek sorrendjét is rendezhetjük a sávban, hogy a leggyakrabban használtakat azonnal lássuk, de az is megoldható, hogy a beállítási ikonok akkor legyenek színesek, ha például ki vannak kapcsolva.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Többen máris megrohamozták a utahi sivatagban talált fémoszlopot

Többen máris megrohamozták a utahi sivatagban talált fémoszlopot

Tokió 2020: 1,9 milliárd dollárba kerülhet az olimpia halasztása

Tokió 2020: 1,9 milliárd dollárba kerülhet az olimpia halasztása

FAZ: Orbánnak minden bajáról Soros jut eszébe

FAZ: Orbánnak minden bajáról Soros jut eszébe