szerző:
hvg.hu

Van egy trükk, ami megkönnyíti, hogy adott témájú fényképeink a téma iránt érdeklődő emberekhez eljusson Instagramon. Ez az ingyenes androidos alkalmazás ezt a folyamatot teszi gyerekjátékká.

A hasthtagekkel mindenki találkozik Instagramon, de sokan nem használják ki a bennük rejlő lehetőségeket. Vagy azért mert nem éreznek rá, hogy milyen hashtageket érdemes beírni, vagy mert nincs türelmük hozzá, esetleg mert nem tudnak olyan jól angolul. Pedig ha angol nyelvű hashtageket használ, akkor rengeteg lájkot és követőt szerezhet, hiszen a fénykép témája iránt érdeklődő emberekhez is eljut a fotója. Ezt teszi gyerekjátékká az Androidra ingyen letölthető PocketTags.

©

Ha belép, azonnal a kategóriákkal találkozik (étel, család, utazás, stb.), és ha valamelyikhez illik a fotója, akkor válassza ki, és azonnal megjelennek a hashtagek. Innen már gyerekjáték: a maximum 30 hashtagből (legfeljebb ennyit engedélyez fotónként az Instagram) álló szakaszt egyszer megérintjük és máris a vágólapra kerül mind. Be kell lépni az Instagramra, egy mozdulattal bemásolni a hashtageket és kész, várhatjuk a lájkokat és akár az új követőket.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!