szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Androidra és iPhone-ra is elérhető az az ingyenes e-mail app, amellyel üzeneteinket a lehető legegyszerűbben, gesztusokkal kezelhetjük, tennivalókká alakíthatjuk, lájkolhatjuk, felhőben tárolt dokumentumainkat csatolhatjuk, jelszóval védhetjük és még sok más hasznos funkciót találunk.

Az e-mail alkalmazások kapcsán egyre elterjedtebb a gesztus alapú kezelés, ez az alkalmazás is ebbe a kategóriába tartozik, ráadásul minden fontos e-mail szolgáltatáshoz csatlakozik (Gmail, Yahoo, Hotmail, Office 365, Exchange, Outlook, iCloud, AOL, illetve bármilyen IMAP és POP3 alapú fiók). Az Androidra, iPhone-ra és iPadre egyaránt ingyenesen letölthető alkalmazással igen egyszerűek az alapműveletek: ha az e-mail sávjában egy kicsit jobbról balra húzzuk az ujjunkat, archiválhatjuk a levelet. ha egy kicsit tovább, akkor törölhetjük, ha pedig végig húzzuk az ujjunkat, akkot spamnek jelölhetjük. Ha egyszerre több e-maillel szeretnénk ugyanazt csinálni, akkor jelöljük ki azokat a küldő profilképére kattintással, majd az egyiknél végezzük el a kívánt műveletet, így az összes kijelöltre érvényes lesz.

©

Ha viszont hasznos az e-mail, akkor balról jobbra kell egy kicsit húzni az ujjunkat, és máris megjelenik az Actions lista. Itt lájkolhatunk is egy levelet (erről az e-mail küldője értesítést kap), tennivalólistához rendelhetjük a levelet, címkézhetjük, csillagozhatjuk, az Evernote listánkra küldhetjük, illetve ugyanazokat a funkciókat is elérjük, amelyeket az ujjhúzással is.

Ha egy e-mailhez felhőben tárolt dokumentumot szeretnénk csatolni, akkor ezt is megtehetjük, ha a Dropbox vagy a Box szolgáltatásával töltöttük fel azokat. Ha e-mailjeinket biztonságban szeretnénk tudni, egy jelszót is választahtunk, amelyet onnantól kezdve minden alkalommal kér az az app, ha használni akarjuk. Néhány extra funkcióért 10 dollárt (kb. 2400 forintot) kell fizetni, ha ezzel megvagyunk, akkor nem csak egy, hanem több e-mail fiókunk leveleit is kezelhetjük az alkalmazással, illetve gyárthatunk saját gyors válaszokat, illetve aláírást is, amely minden e-mailünk végén ott lesz.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
David Guetta a Széchenyi Gyógyfürdőben fog zenélni egy hét múlva

David Guetta a Széchenyi Gyógyfürdőben fog zenélni egy hét múlva

100 millió euró érkezik Brüsszelből a tagállamokba gyorstesztekre

100 millió euró érkezik Brüsszelből a tagállamokba gyorstesztekre

900 lóerő talán már elég lesz az új M5-ös BMW-ben

900 lóerő talán már elég lesz az új M5-ös BMW-ben