szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Holnap lesz három éve annak, hogy Steve Jobs elhunyt. A jelenlegi Apple-vezér is megosztotta ezzel kapcsolatos gondolatait a beosztottjaival.

2011. október 5-én, 56 éves korában halt meg az immár legendássá vált Apple-alapító, Steve Jobs. Az évfordulót megelőző utolsó munkanapon Tim Cook e-mailt küldött szét a kollegáknak, amelyet a 9to5Mac is leközölt.

A levélben Cook megemlékezik arról, milyen hatással is volt a világra Steve jobs. Az általa megálmodott eszközöknek köszönhetően ma másképp tanulnak a gyerekek, és a világ legkreatívabb emberei használják ezeket zeneszerzésre, ezeken írnak mindent a regényektől kezdve az SMS-ekig. Steve életműve tulajdonképpen egy vászon, amelyre most készítik remekműveiket a művészek.

©

Az Apple-nél sok ötleten és projekten dolgoznak, amelyek már Steve Jobs halála után születtek, azonban az alapító befolyása ezekre, és persze mindannyiunkra semmivel sem összetéveszthető – jegyzi meg az e-mailben Tim Cook.

A levél teljes (angol nyelvű) szövegét ezen a linken olvashatják el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!