szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Családoknak és barátoknak különösen ajánljuk: hamarosan akár négy embert is meghívhatunk a Spotify prémium előfizetésének használatára, akik féláron, 5 dollárért hallgathatnak zenét korlátlanul és reklámok nélkül, bárhol és bármikor. A streaming zeneszolgáltatás akciója pár hét múlva világszerte elérhető lesz.

A Magyarországon tavaly december óta elérhető Spotify révén megkötésekkel ingyen, korlátok és reklámok nélkül pedig havi 10 dollárért (kb. 2400 forint) bárhol és bármikor hallgathatunk zenét számítógépünkön, okostelefonunkon vagy táblagépünkön. A streming zeneszolgátatás fizetős, prémium változatát már több tíz mint milllióan használják, de ez a szám nagyon gyors növekedésnek indulhat egy új kedvezmény miatt.

A Spotify bejelentette, hogy néháy héten belül világszerte olyan akciót indít, amellyel a prémium szolgáltatásra féláron hívhatunk meg akár 4 embert is. Ez családoknak jöhet a legjobban, de akár barátok is igénybe vehetik. Egy plusz személy esetén tehát 15, két ismerős meghívása után 20, háromnál 25, négy fő bevonása után pedig 30 dollárba kerül havonta a prémium szlgáltatás, tehát a meghívottaknak csak 5 dollárba (kb. 1200 forint).

Ha inkább ingyenes zeneszolgáltatásra vágyik, akkor ezt próbálja ki, ha pedig tetszett a cikk, akkor hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!