szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Minden korábbi fizetős megkötés nélkül, teljesen ingyen használhatók a Microsoft teljes körű irodai alkalmazásai, iPhone-on, iPaden és androidos készülékeken is.

Megújította irodai alkalmazáscsomagját a Microsoft, ezzel együtt pedig változott a cég mobilos Office-stratégiája is. Az programok egyetlen keretalkalmazás helyett ezentúl külön-külön apponként érhetők el. Ami ennél sokkal érdekesebb: az Office alkalmazások minden platformon teljes egészében ingyen használhatók, egyetlen funkció eléréséhez sincs szükség Office 365 előfizetésre, sem mobilon, sem táblagépen. A dokumentumok létrehozása, szerkesztése és olvasása mellett a felhős tárolásuk is megoldott, miután a Microsoft alkalmazásai mostantól összeköthetők a Dropbox-tárhelyünkkel.

©

Az iPhone-ra és iPadre is optimalizált Word szövegszerkesztőExcel táblázatkezelő és PowerPont prezentációs szoftvereket az App Store-ból lehet letölteni, a korábban már telepített Office Mobile alkalmazást pedig már lehet is törölni, semmilyen funkciója nincsen.

Az androidos mobilokra szánt programcsomag egyelőre egyetlen, Office Mobile alkalmazásban érhető el. Aki androidos táblagépen szeretné használni az Office programokat, az szintén ingyen kapja meg őket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem nőtt akkorát a kínai gazdaság, amekkorát vártak tőle

Nem nőtt akkorát a kínai gazdaság, amekkorát vártak tőle

Megtámadták a borsodi időközi országgyűlési választás eredményét

Megtámadták a borsodi időközi országgyűlési választás eredményét

Új rekord: bőven 500 km/h felett száguldott a leggyorsabb közúti autó

Új rekord: bőven 500 km/h felett száguldott a leggyorsabb közúti autó