szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha úgy gondolja, ráfér a telefonjára egy kis optimalizálás (és melyik készülékre ne férne rá?), próbálja ki az alábbi ingyenes appot.

Androidos optimalizálókkal, kis túlzással, Dunát lehetne rekeszteni, azonban a 360 Clean Droid megérdemli a figyelmet. Már több millióan letöltötték, s nemrégiben ismét kapott egy frissítést.

©

Ami igazán vonzóvá teszi ezt az alkalmazást, az a felülete, valamint elképesztő, ezredmásodperces gyorsasága. Az egykattintásos funkciók, a nagy betűk, a kör alakú gombok és a sok szín valóban megkönnyíti, barátságossá teszi a kezelését. Az app megmutatja az előretelepített, illetve az általunk felvitt alkalmazásokat, azt is jelzi, mennyi helyet foglalnak el, és egy Uninstall gombot is kínál rögtön, hátha törölni támad kedvünk valamelyiket.

©

Az alkalmazás Autostarts Managere lehetővé teszi, hogy letiltsunk a telefonnal együtt induló alkalmazásokat, a Privacy Protectionnel pedig magánszféránkat védhetjük, mivel mind a netezésnek, mind a telefonálásnak, mind az üzenetküldésnek eltüntethetjük a nyomait.

Az app ingyenes, és már Android 2.2-es készülékre is letölthető.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Így érhetjük el a legvágyottabb énünk

Így érhetjük el a legvágyottabb énünk

Három holttestet találtak a zalaszentmihályi horgásztónál

Három holttestet találtak a zalaszentmihályi horgásztónál

Fekete, muszlim és plus size – újabb határokat lépett át a divatipar

Fekete, muszlim és plus size – újabb határokat lépett át a divatipar