szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A YouTube, a SoundCloud és még jó pár zenés felhő számait hallgathatja telefonján az alábbi appnak köszönhetően.

Ha szeretnénk zenét hallgatni az iPhone-unkon anélkül, hogy a készülék tárhelyét terhelnénk, tegyünk egy próbát a bop.fm Music Player nevű ingyenes appal. (A szolgáltatás bármelyik számítógépen, böngészőből is elérhető.)

Az alkalmazás letöltése után eldönthetjük, hogy facebookos vagy e-mailes hozzáférésünkkel csatlakozunk-e a rendszerhez. Mostantól kezdve nem gond, hogy kedvenc számunk nincs meg a YouTube-on, a SoundCloudon vagy a Spotify-on, ez az app ugyanis összegyűjti a legnagyobb zenei felhőszolgáltatók kínálatát.

Zeneszámot többféleképpen is kereshetünk, például beütjük a keresőbe a szám/előadó címét/nevét, de megnézhetjük, mit is kínál számunkra a Popular vagy a Trending opció. Ha a Feedet választjuk, véletlenszerűen választott dalokat hallgathatunk.

©

Készíthetünk lejátszólistát is (amit természetesen megoszthatunk), követhetünk másokat, és meghallgathatjuk az ő lejátszólistáikat is.

A képernyő alsó részében a kapcsolódó YouTube-videót is láthatjuk (amennyiben van ilyen), de ezt a Hide-ra kattintva bármikor elrejthetjük.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Dobszay János: Spirit FM, lelketlenül

Dobszay János: Spirit FM, lelketlenül

Ingyen készít fel az érettségire az ismert matektanár

Ingyen készít fel az érettségire az ismert matektanár

E-cigivel a szájában, az ágyában fekve jelentkezett be a parlamenti vitára egy észt képviselő

E-cigivel a szájában, az ágyában fekve jelentkezett be a parlamenti vitára egy észt képviselő