szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy végtelenül egyszerű oldalra kattintva bármikor relaxálhatunk munka közben, mindig annyit, amennyi időnk van éppen. Két percre is hatásos elindítani.

A nyugalom szó angol megfelelője az oldal neve, amely relaxációt ígér bárhol és bármikor. A Calm megnyitása után csak ki kell választani a megjelenő számokkal, hogy hány perces relaxációt szeretnénk – akár 2 is lehet, ennyi is hatásos –, majd az óra ikonra kattintani, hogy ne legyen angol nyelvű instrukció. Ezután kellemes madárcsicsergés kezdődik egy tóparton, de a jobb alsó sarokban felbukkanó ikonokkal más környezetet és hangot is választhatunk.

©

A szolgáltatásnak van ingyenes alkalmazása Androidra és iPhone-ra is, viszont nem sikerült olyan jól. Persze erre is van megoldás: mobilra és tabletre egy korábban ajánlott appot érdemes letölteni, szerintünk ez a legjobb.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csepegtetik az információkat a Távozó Indexesek

Csepegtetik az információkat a Távozó Indexesek

Szinte lehetetlen diplomával részmunkaidős állást találni

Szinte lehetetlen diplomával részmunkaidős állást találni

Az amerikai sportolókat is megdolgozta a politika a moszkvai olimpiai bojkottért

Az amerikai sportolókat is megdolgozta a politika a moszkvai olimpiai bojkottért