szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha különleges hangulatjelekkel szeretné feldobni chatelését, levelezését, akkor érdemes felkeresnie az alábbi oldalt.

A hangulatjelek hovatovább nélkülözhetetlen velejárói elektronikus levelezésünknek, chatelésünknek. Jó pár oldal, például a Facebook vagy a Gmail kínál is hangulatjeleket, viszont olyan site-ok, sőt közösségi site-ok is vannak, amelyeken hiába is keresünk ilyeneket.

Szerencsére hatalmas emotikon-kínálatot találunk, ha fellépünk a Copy and Paste Emoji nevű weboldalra, ráadásul a hangulatjeleket különféle kategóriákba csoportosították.

©

Ahogy az oldal neve is utal rá, a dolgunk igazán egyszerű: csak ki kell választanunk (dupla kattintással) valamelyik hangulatjelet, majd a jól bevált Copy/Paste módszerrel tudjuk bemásolni oda, ahova csak akarjuk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!