szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kis időre ingyenes lett az az app, amellyel kikalkulálhatjuk, mennyi kalóriát égetünk el különféle tevékenységeink során.

Felejtsük el a különféle fogyókúrákat, a recept ugyanis sokkal egyszerűbb ezeknél: ha több kalóriát égetünk el, mint amennyit beviszünk, nem fogunk meghízni, sőt fogyni fogunk.

Hogy mennyi is ételeink és italaink kalóriatartalma, azt viszonylag egyszerű kiszámolni, azt viszont már kevésbé, hogy mennyit égetünk el mindennapi tevékenységeink, esetleg sportolásunk alatt. Ebben segíthet a Burn nevű iOS-es app, amelyet most ingyen letölthetünk, de igyekezni kell, mert az ajánlat csak korlátozott ideig tart.

©

Az alkalmazásban – kategóriákra bontva – több mint 100 különféle aktivitás kalóriaszükségletét találjuk meg (még a számítógépes munkáét is, mert azért aközben is égetjük a kalóriákat), 10, 15, 30 és 60 perces időintervallumra, de ettől eltérő időket is megadhatunk. Még egy timert is elindíthatunk, így valós időben értesülünk kalóriafogyasztásunkról.

Az alkalmazás összekapcsolható az Apple Health appjával, így még egyszerűbben és sokoldalúbban értékelhetjük az elégetett kalóriákat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Autótemetővé változott egy híd egy tömegbaleset után az Egyesült Államokban

Autótemetővé változott egy híd egy tömegbaleset után az Egyesült Államokban

Süddeutsche Zeitung: A Néppártnak színt kell vallania Orbánról

Süddeutsche Zeitung: A Néppártnak színt kell vallania Orbánról

Radar360: Orbán kilépéssel fenyeget, Trump folytatással

Radar360: Orbán kilépéssel fenyeget, Trump folytatással