szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Úgy tűnik, hiába küzd a filmipar kézzel-lábbal a torrentezés ellen. A terület egyik legkényelmesebben használható képviselője, a Popcorn Time ismét elérhető: a filmeket le sem kell tölteni, pár másodperc után már indulnak is, HD minőségben, legtöbbször magyar felirattal.

A legalitás és az illegalitás határán egyensúlyozó Popcorn Time kezdetben úgy működött, hogy le kellett tölteni egy programot, amiben aztán már további letöltések nélkül lehetett filmet nézni. Később elkészült a mindenféle letöltést nélkülöző verzió, amelyet használva rögtön a böngészőből, pár kattintással indíthatók voltak a filmek – és bár ezt egyszer már bezárták, most új, még kényelmesebb formában tért vissza.

©

Az ide kattintva elérhető BrowserPopcorn oldal előnye nem csak az óriási, cím és műfaj szerint is kereshető katalógus, hanem a feliratok behúzása is. A szolgáltatásban a bal sávban lehet kikeresni a filmeket, majd a borítóra kattintva a jobb oldalról beúszó panel “Watch it now” gombjára kell klikkelni. Rögtön beugrik a lejátszóablak, de a film még nem: leterheltségtől és a netkapcsolatunk sebességétől függően néhány (másod)percet kell várni a film indulására. Ezen idő alatt azonban nem csak a pattogatott kukoricáért lehet kimenni, hanem a lejátszóablak jobb alsó sarkában, az időjelzés melletti ikonnal a magyar (Hungarian) felirat is kiválasztható – így aztán az is használhatja a szolgáltatást, aki nem tud eléggé angolul.

Frissítés: az oldalnak, úgy tűnik, lőttek.

Ha máskor is tudni szeretne ingyenes filmnézős oldalakról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!