szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Még mindig csak néhány újságírónak mutatta meg az LG a papírként feltekerhető képernyőjének prototípusát, de így legalább pár videó készülhetett arról, hogyan is működik a fejlesztés jelenlegi fázisában.

Néhány éven belül szeretné piacra dobni az LG azokat a tévékészülékeket és monitorokat, melyekben a CES 2016 szakkiállításon szűk körben bemutatotthoz hasonló képernyők vannak. A vállalat Mashable-nek nyilatkozó alelnöke, KJ Kim szerint hosszabb távon a tévénket és az érintőképernyős eszközeinket is egyszerűen feltekerhetjük és magunkkal vihetjük majd.

A jelenleg prototípusként létező technológia ott tart, hogy a képernyőt egy 40 centi átmérőjű hengerré lehet feltekerni, de a cél az, hogy egy nagyon vékony, 3 centi átmérőjű henger lehessen belőle.

A 18 hüvelykes (kb. 46 centis) és mindössze 1 mm vastag képernyő tekergetéséről több videó is készült.

A CES 2016 kiállítás összes újdonságát itt találja. Ha nem szeretne lemaradni a továbbiakról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lendületes visszapattanásra számít az Airbnb

Lendületes visszapattanásra számít az Airbnb

650 millió dollárt kell fizetnie a Facebooknak felhasználói arcáért

650 millió dollárt kell fizetnie a Facebooknak felhasználói arcáért

Hamarosan elkezdhetik oltani az időseket az AstraZeneca-vakcinával a németek

Hamarosan elkezdhetik oltani az időseket az AstraZeneca-vakcinával a németek