szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Windowsos és Macintosh gépek jellegzetes újraindításaiból készült egy online múzeum, ahol a klasszikusok újra láthatók és hallhatók.

Emlékszik még a Windows XP vagy Windows 3.1, esetleg valamelyik régi Macintosh számítógép újraindítására. Ha bármilyen régi eszközt használt sokáig, akkor vélhetően nem felejtette el, és az újraindítás egy kis nosztalgia hangulatot eredményez. Ehhez csak a The Restart Page oldalra kell kattintania.

©

Itt látható az összes régi operációs rendszer újraindító parancsa, ha pedig valamelyikre kattint, akkor el is indul a folyamat. Nem csak látható az adott rendszer újraindítása, de hallható is az ilyenkor adott hangja. Ha pedig a Windows bejelentkezését 4000%-kal lelassítva is hallani szeretné, akkor ide kattintson.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!