szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem egetverő (viszonylag keveseket érintő) a probléma a legutóbbi iOS-szel, de az Apple-nek ezzel is kell valamit kezdenie.

Mint ahogy arról mi is hírt adtunk, volt, akinek csalódást okozott a legutolsó iOS, az iOS 9.3.2. A 9,7”-es iPad Pro tulajdonosok egy része kellemetlen meglepetésben részesült a frissítés után: error 56 hibaüzenet mellett lefagyott a gépük (hiába is próbálták csatlakoztatni az iTuneshoz).

Ugyan e felhasználók száma viszonylag csekély azokhoz képest, akik sikerrel frissítettek (és élvezik az iOS 9.3.2 előnyeit), az Apple azonban nem hagyhatja figyelmen kívül ezt. Már reagált is, hogy tudomására jutott a hiba, azonban azt nem közölte, hogy mi okozta/okozhatta a problémát. Mi több, a 9,7”-es ipad Pro tulajdonosok, akik eddig nem telepítették az iOS 9.3.2-t, most az iOS 9.3.1-et látják a legfrissebb elérhető telepítésnek.

Az Apple nyilatkozott is az iMore-nak: dolgoznak azon a hibán, ami az iPadesek kis részét érinti, és amint lehet, kiadják a javított frissítést. Talán akkor majd többet is megtudhatunk a hiba okáról.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Itt a gázüzemű új VW Golf TGI

Itt a gázüzemű új VW Golf TGI

Buzinkay György: Károlyi Mihálynak igaza volt

Buzinkay György: Károlyi Mihálynak igaza volt

A világ távoli szegletébe is megérkezett a koronavírus – a Marshall-szigetek eddig úszta meg a járványt

A világ távoli szegletébe is megérkezett a koronavírus – a Marshall-szigetek eddig úszta meg a járványt