szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Túl sok új modellt adnak ki az okostelefongyártók, állapította meg a Greenpeace friss kutatása.

A hét országban, ezer-ezer ember megkérdezésével zajlott felmérésben országtól függetlenül az az eredmény született, hogy az emberek zömének tetszenének a jelenleginél tartósabb telefonok. Tízből kilenc ember jelölte meg az időtállóságot mint egy új telefon fontos tulajdonságát.

Közel hasonló arányban – négyből öten – tartják fontosnak a felhasználók, hogy ha valamiért mégis tönkremegy a készülékük, viszonylag könnyen lehessen javítani. (Ezen a téren jelentős előrelépés lenne az igazán moduláris mobilok megjelenése és elterjedése.)

A dél-koreai, kínai, német, mexikói, oroszországi, tajvani és USA-béli megkérdezettek több mint fele gondolja úgy, hogy a gyártók túl gyakran adnak ki új modelleket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fülke: "Még léphet szintet a kampány durvasága"

Fülke: "Még léphet szintet a kampány durvasága"

Törpekuvikot láttak a Mátrában

Törpekuvikot láttak a Mátrában

Mácsai Pál: „A helyet be lehet zárni. A szellemet nem” – Búcsú az Ódrytól

Mácsai Pál: „A helyet be lehet zárni. A szellemet nem” – Búcsú az Ódrytól