szerző:
hvg.hu

Kétszázötven alatt nem úszható meg az Apple új telefonja, de a nagyobb modellért még ennél is jóval többet kell kifizetni.

Az iPhone 7 és a 7 Plus is öt színben (az igazán fekete kozmoszfekete, a gyakorlatilag sötétszürke fekete, valamint ezüst, arany és rozéarany) színben készül, de persze egyik színváltozat sem jelent különbséget az árban. A tárhely mérete viszont igen, értelemszerűen a 32 gigás (most ez a legkevesebb) modell a legolcsóbb.

©

A 32/128/256 gigás iPhone 7-esek 256/295/334 ezer forintba kerülnek. A nagyobb képernyővel és duplakamerás rendszerrel érkező iPhone 7 Plus-ból ugyanilyen tárhelyméretekkel 300/339/387 ezer forintért lehet majd venni.

Az Apple új telefonjai – melyek legfontosabb új képességeit itt találja – szeptember 16-ától lesznek előrendelhetők Magyarországon, és szeptember 23-ától szállítják őket. A mobilszolgáltatók már ígéretet is tettek az ügyben.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!