szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A jövő évben érkező nagy Windows-frissítéssel alapjaiban megváltozik a jó öreg rajzolóprogram, a Paint is. Viszont nem kell megvárni a hivatalos update-et ahhoz, hogy ki lehessen próbálni a 3D-ssé tett programot.

A szerdai Microsoft-rendezvényen a redmondiak lerántották a leplet a Windows 10 Creators Update-ről is, az operációs rendszer jövőre érkező nagy frissítőcsomagjáról. Hogy milyen újdonságok érkeznek majd ezzel, arról itt olvashatnak. Az update egyik leginkább érintett alkalmazása a rendszer rajzolóprogramja, a Paint, amely tényleg nagyon meg fog változni, ugyanis 3D-ssé válik, mármint abban az értelemben, hogy 3D-s képeket is lehet majd készíteni és szerkeszteni vele.

©

Hogy mindezt hogyan kell elképzelni, azt korábban már megmutattuk, mostantól kezdve viszont – bizonyos feltételek megléte esetén – ki lehet próbálni a Paint új tudását, és nem is kell hozzá megvárni a Creators Update érkezését.

A Microsoft egy ingyenes, előzetes verziót kínál alkalmazás-áruházában Paint 3D Preview néven, azonban ahhoz, hogy használni lehessen, csatlakozni kell a Windows Insider programhoz, és telepíteni kell a legutolsó Windows Insiders buildet (Build 14800 vagy később frissebb).

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bolsonaro vállalta, hogy 2030-ig véget vet az illegális amazóniai fakitermelésnek

Bolsonaro vállalta, hogy 2030-ig véget vet az illegális amazóniai fakitermelésnek

Szerda éjfélig ingyenesen megtekinthető három film Törőcsik Mari szereplésével

Szerda éjfélig ingyenesen megtekinthető három film Törőcsik Mari szereplésével

Zavarba ejtően „utcai” lett a kanadai olimpiai csapat formaruhája

Zavarba ejtően „utcai” lett a kanadai olimpiai csapat formaruhája