szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Tescónak már régóta van egy telefonon játszható Tesco-szimulátora. Nemrég azonban egy egészen nagyot változtattak benne: a játékban szerzett pontokat a valódi Tescóban is le lehet vásárolni. Kis összegekről van szó, de előremutató a kezdeményezés.

Habár a "Helyezz ki egy szárazáru pultot!" mondat elég furcsán mutat egy okostelefonos értesítésben, amikor kipróbáltuk a magyarok által fejlesztett Tesco-szimulátort – melyről itt olvashatja el, hogyan is működik –, kiderült, hogy nagyon jó szórakozás lehet ez a pultos téma is.

Az Én kicsi Tescóm című alkalmazását azóta sem hagyta magára a Tesco, két év alatt több apró újítás is került bele. Most azonban megcsinálták azt is, hogy a játékban szerzett Clubcard-pontjait jóváírhatjuk valós Clubcard-pontokra: tehát amit “összejátszunk”, azt később valóban le is vásárolhatjuk.

Arra senki ne számítson, hogy pár óra játékkal letudja a heti nagybevásárlást, és hát a karácsonyi lapostévé sem ebből lesz meg, de azért némi kedvezmény szerezhető a játékban. A heti feladatok teljesítése főleg abból áll, hogy a virtuális Tescónkban lévő termékekből megadott időn belül kell valamennyit eladnunk a virtuális vásárlóknak. A megfelelő szinte elérése után a 10, 15 vagy 20 pontot adnak. Kizárólag a pénzszerzésért tehát továbbra nem éri meg játszani, de hasznos kis apróság ez, miközben tapasztalatunk szerint tényleg jól szórakozik az ember. Az Én kicsi Tescóm nem csak nekünk tetszett, a nyilvános androidos értékelések az 5-ből 4,3 pontra tartják a programot.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bejutott a kamera a galántai járványkórházba, ahol a lélegeztetőgépre kerültek 60 százaléka meghal

Bejutott a kamera a galántai járványkórházba, ahol a lélegeztetőgépre kerültek 60 százaléka meghal

Müller Cecília Novák Katalin és Orbán Ráhel nyomába eredt

Müller Cecília Novák Katalin és Orbán Ráhel nyomába eredt

Ősszel megírtuk, hogy ez a terv, februárban tényleg egyházi fenntartásba került az egri egyetem

Ősszel megírtuk, hogy ez a terv, februárban tényleg egyházi fenntartásba került az egri egyetem