szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hagyományos karakterekből egy rakás kreatív szmájlit és képet állítottak össze ennek az alkalmazásnak a fejlesztői, nekünk csak könnyedén ki kell másolni belőle, hogy elküldjük ismerőseinknek.

A születésnapi jókívánságok, a karácsonyi üdvözletek, a szilveszteri üzenetek és mindenféle érzelemkifejezés lehetséges sima karakterekkel, de nem mindegy, hogyan használjuk őket. Írhatunk velük jól megszokott, már unalmasnak tűnő szöveges üzeneteket, de kreatív szmájlik is készíthetők belőlük. Utóbbit tették az Androidra ingyen letölthető Text Emoticons fejlesztői is, nekünk pedig nincs más dolgunk, mint kiválasztani az üzenetünkhöz legjobban illőt, majd kimásolni.

©

Ehhez a bal oldali sorban ki kell választanunk, hogy milyen alkalomból vagy milyen stílusban szeretnénk szmájlit választani, aztán átnézni a lehetőségeket. Ha kiválasztottuk a legjobbat, két dolgot tehetünk. Egy gyors érintéssel kiválaszthatjuk az alkalmazást, amelyen keresztül el szeretnénk küldeni, ha viszont hosszan nyomjuk meg, akkor ki is másolhatjuk ("Copy to clipboard"), a kedvenceinkhez adhatjuk ("Add to favorites"), és szerkeszthetjük is ("Edit").

Amennyiben pedig számítógépen szeretne hasonló szmájlikat egyszerűen küldeni, íme egy korábbi tippünk hozzá.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!