szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Samsung tavasszal érkező csúcskészülékéről ezúttal nem csak homályos felvétel került elő, hanem – a kiszivárgott információk alapján – fotórealisztikus renderelt képek készültek.

A hírek szerint bő két és fél hónap múlva, április 18-án mutatja majd be a Samsung a legújabb zászlóshajóját, a Galaxy S8-at, lassan azonban nem lesz olyan momentuma, ami ki ne derülne a leleplezés előtt. A készülékről szóló információt ezen a linken gyűjtöttük össze, a legutóbbi fotó után pedig ezúttal három renderelt kép látott napvilágot.

A képeket egy ismeretlen küldte a GSM Arenának, aki a hírek szerint az eredeti telefon alapján készítette el a modellt. Ezeken jól látszik, hogy a készüléken a fizikai gomb már nincs rajta – ahogy ez egy korábban előkerült, igazinak látszó fotón is így volt –, vagyis az ujjlenyomat-azonosítás minden valószínűség szerint a képernyőn keresztül történik majd.

©
©

Egy másik fontos dolog, hogy végre láthatjuk a telefont hátulról is. Ha valóban az eredeti készülék alapján készült a kép, akkor az is kiderült a mobilról, hogy nem kap dupla hátsó kamerát, az ugyanis a pletykák szerint csak a Galaxy S8 Plusban lesz benne.

©

A legbeszédesebbnek azonban mégiscsak az a renderelt kép tűnik, melyek már-már realisztikus fotóként mutatja meg, milyen is lehet a telefon. A képeket a tokokkal és egyéb kiegészítőkkel kereskedő Mobile Fun tette közzé. A tokok és fóliák gyártóinak elemi érdekük, hogy minél hamarabb minél pontosabb információik legyenek egy-egy érkező mobilról, hiszen így már annak megjelenésekor piacon lehetnek a kiegészítőkkel, így komoly piaci előnyhöz juthatnak a gyártásba később belefogókkal szemben. Így tehát jó esély mutatkozik rá, hogy az alábbi renderelt képek nem légből kapott információkon alapulnak.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vitézy: Debrecennyi ember költözhet Budapestre és az agglomerációba, és akkor a főváros közlekedhetetlenné válik

Vitézy: Debrecennyi ember költözhet Budapestre és az agglomerációba, és akkor a főváros közlekedhetetlenné válik

Elfogadta a szenátus Biden 1,9 ezer milliárd dolláros mentőcsomagját

Elfogadta a szenátus Biden 1,9 ezer milliárd dolláros mentőcsomagját

Már a műholdképeken is látni a London méretű jéghegyet, ami leszakadt az Antarktiszról

Már a műholdképeken is látni a London méretű jéghegyet, ami leszakadt az Antarktiszról