szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ugyan nem volt nagy beharangozó, óriási hírverés, de egy olyan iPhone 6-tal jelent meg az Apple, amilyen idáig még nem volt a piacon. Sajnos nem valószínű, hogy mi is használhatnánk.

Új iPhone-modellt vezetett be az Apple, a jövevény az iPhone 6 családba érkezett. Az új modell új tárolási opciót kínál, azonban kizárólag az indiai és a kínai piacokra szánta az Apple.

Amikor 2014 szeptemberében megjelent az iPhone 6, az Apple valamiért kihagyta a 32 GB natív tárhelyes változatot, csak 16 GB, 64 GB, illetve 128 GB belső tárhellyel lehetett megvásárolni a telefont. Az iPhone 7 megjelenésekor már találkozhattunk 32 GB-os modellel is, viszont ott a 16 GB-os változat tűnt el.

Kívülről nem látszik, belül viszont nagy a változás
©

A most megjelent iPhone 6 32 GB-ot kapott, azonban csak Indiába és Kínába szánta az Apple. Az előbbi országban űrszürkében jelent meg (már fent is van az indiai Amazonon, 127 ezer forintnak megfelelő összegért), Kínába viszont egy aranyszínű változat érkezik. Ez utóbbit kizárólag az egyik ottani mobilszolgáltató ügyfelei kaphatják meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!