szerző:
hvg.hu

Az instagramos képek és videók népszerűségét nem csak a tartalom határozza meg, hanem a hashtagek is, utóbbiban segít ez az alkalmazás.

Ha azt szeretné, hogy egy jól sikerült fotója vagy videója sokkal több emberhez jusson el az Instagramon, és így több lájkot is kapjon, mintha csak a követői látnák, egyszerűen csak olyan hashtageket kell használni, amelyek jelzik a felvétel témáját, így a világ minden táján felfedezhetik magunknak az emberek. És milyen a jó hashtag?

Nos, ha igazi népszerűségre vágyik, akkor angol nyelvű és már bizonyítottan eredményes hashtagek kellenek, ezeket biztosítja az Androidra ingyen letölthető Magnify alkalmazás.

©

Az ingyenes verzióban a 7 legnépszerűbb fotótémát (utazás, divat, természet, fitnesz, utcai képek, ételek, szelfi) ajánlja fel az alkalmazás, ezt megnyitva pedig mutatja a legnépszerűbb hashtageket.

Ha a hashtageket egyszerre be akarjuk másolni egy alkalmazás leírásába, akkor csak a jobb alsó sarokban látható ikonra kell kattintani – ezzel vágólapra másoljuk az összes hashtaget –, majd a felvétel leírásában be kell másolni.

A fizetős, 1500 forintba kerülő változatot is meg lehet vásárolni az alkalmazáson belül, ezzel még több kategóriában lehet népszerű hashtageket kimásolni, ráadásul a képeinket elemezve fel is ajánl további népszerű hashtageket, ahogy a bemutató videóban is látszik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!